Sportpas jeugd

Inleiding

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hieronder het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen.

Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je een aantal basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-.

Aanbod

Het sportaanbod is verdeeld over 5 blokken. Deze blokken vallen tussen de schoolvakanties. De inschrijving voor een sport sluit 1 week voor aanvangsdatum. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk.

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe schooljaar. Er komen steeds meer sporten bij, dus neem regelmatig een kijkje!

Atletiek

Aikido

Badminton

Capoeira donderdag

Familie Bootcamp

Fit4kids

Handbal buiten

Hockey Nieuw-vennep

Kickboksen

Korfbal

Korfbal

Kung Fu

Muaythai - Kickboxing

Ritmische gym Nieuw Vennep

Rugby vrijdag

Rugby woensdag

Squash

Synchroonzwemmen

Tennisinstuif

Vaardigheidzwemmen

Voetbal

Voetbal

Waterpolo