Grand Tour du H'meer

Inleiding

Op woensdag 29 augustus organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer een groots wandelevenement in de regio. Tijdens Grand Tour du Haarlemmermeer zijn alle inwoners welkom om mee te lopen bij één van de drie uitgestippelde routes. Ga jij voor drie, tien of zestien kilometer? De routes voeren je door en rond Hoofddorp, waarbij er diverse stops zijn met (inclusief) een kopje koffie of een verfrissing. Bij terugkomst wacht er voor de wandelaars een lekkere traktatie.

Wandelen is gezond voor lichaam en geest en iedereen mag op zijn of haar eigen niveau meelopen. Tijdens de drie kilometer route is er begeleiding aanwezig. Verder worden de routes aangegeven op plattegronden en met wegbewijzeringsborden. Ook kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Aanbod

Geef je op door het inschrijfformulier vóór 24 augustus in te vullen. Het is ook mogelijk om op de dag van het evenement je in te schrijven. Dit kan tot uiterlijk een half uur voor de start bij Stal Starro. Alle wandelroutes starten en eindigen bij Stal Starro, IJweg 951, 2131 LV in Hoofddorp (nabij het Haarlemmermeerse bos).

Heb je vragen over Grand Tour du Haarlemmermeer? Neem dan contact op met Diane Baas van Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 - 205 55 00.