JSP mei - juni 2018

Inleiding

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hieronder het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen in de maanden mei en juni 2018.

Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je alle basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-.

Aanbod

Hieronder staat een overzicht van de aangeboden activiteiten met de JeugdSportPas in mei en juni 2018. Selecteer doelgroep en kernen om te zien welke activiteiten voor jou in jouw woonplaats worden georganiseerd. Zoek je toch iets anders? Kijk dan gerust eens bij de andere plaatsen voor het gehele JSP-aanbod in de Haarlemmermeer. 

Familie Bootcamp

Handbal (ma) 11 en 12 jaar

Handbal (ma) 9 en 10 jaar

Inline Skaten

Ritmische Gym (ma)

Capoeira jongeren

Ritmische gym (di)

Wielrennen BMX

Handbal (woe) 11 en 12 jaar

Handbal (woe) 5 tot 8 jaar

Handbal (woe) 9 en 10 jaar

Handbal jongens

Kids Dance 4 - 6 jaar

Kids Dance 7 tot 12 jaar

Tennis

tennisinstuif

Capoeira jeugd

Karate Kids 8 - 11 jaar

Karate kids 9 - 13 jaar

Ritmische gym (do)

Korfbal

Duiken

Judo 4 - 6 jaar

Judo 7 - 9 jaar

Atletiek

Synchroonzwemmen