Leeg

Inleiding

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hieronder het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen in de maanden mei en juni 2018.

Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je alle basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-.

Aanbod

Hieronder staat een overzicht van de aangeboden activiteiten met de JeugdSportPas in september en oktober 2018. Selecteer doelgroep en kernen om te zien welke activiteiten voor jou in jouw woonplaats worden georganiseerd. Zoek je toch iets anders? Kijk dan gerust eens bij de andere plaatsen voor het gehele JSP-aanbod in de Haarlemmermeer.