Wandelevenement

Inleiding

Op 29 september organiseert Team Sportservice een wandeltocht voor alle Haarlemmermeerders. Er zijn twee afstanden, die je beide langs mooie bezienswaardigheden in de natuur brengen.

Je kunt kiezen voor de wandeltocht van 5 km rond het Haarlemmermeerse Bos. Tijdens de 5 KM verteld de Polderecoloog over de mooie natuur in de Haarlemmermeer.

De langere wandeltocht van 12 km gaat langs Kunstfort Vijfhuizen, de Meerwijkplas en De Molenplas, overtocht Ringvaart, het Cruquius museum en natuurgebied de Groene Weelde.

Beide wandelingen starten en eindigen bij Zorgmanege Stal Starro. Na afloop is er voor iedereen koffie en appeltaart.  

Aanbod

De Wandeltocht Team Sportservice start en eindigt bij Zorgmanege Stal Starro. Deelnemers ontvangen bij aanmelden een flesje water, appel, stempelkaart, routekaart, consumptiemunt voor Stal Starro en een gadget.


De wandeltocht van 5 km met de Polderecoloog wordt twee keer gegeven. De eerste start om 10.00 uur en de tweede start 12:30 uur. Per wandeltocht kunnen er maximaal 20 deelnemers mee doen. VOL=VOL. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Inschrijven alleen via de site. De begeleider van Team Sportservice neemt samen met de polderecoloog de groep mee voor een wandeling rond het Haarlemmermeerse bos. 


De wandeltocht van 12 km start tussen 09:30 en 10.00 uur. De wandelaars lopen zelfstandig langs het Kunstfort Vijfhuizen, de Meerwijkplas en De Molenplas, overtocht Ringvaart, het Cruquius museum en natuurgebied de Groene Weelde.

Voor beide wandelroutes geld dat er koffie/thee en gebak na afloop genuttigd kan worden bij zorgmanege Stal Starro. Dit zit bij de prijs inbegrepen