Nordic walking dinsdag

Nordic walking dinsdag

Inleiding

Beginners en liefhebbers zijn welkom om Nordic walking te beoefenen onder begeleiding van een bevlogen docent.De nieuwe nordic walking-groep vloeit voort uit het enthousiasme van docent Ruud Jongerhuis. Hij volgde als vrijwilliger een wandelopleiding via Team Sportservice en organiseert sindsdien met veel plezier zijn lessen. “We leggen tussen de drie en de vijf kilometer af. Dankzij de poles werken we met het hele lichaam”, vertelt hij. Daarnaast bestaat de les uit verschillende loop- en spierversterkende oefeningen.

Naast de positieve effecten voor lichaam en geest, is de wandelgroep ook een sociale activiteit die wordt afgesloten met een kopje koffie of thee in het dorpshuis. Is nordic walking jou op het lijf geschreven of ben je benieuwd? Kom gerust op dinsdagen langs en loop mee.

Aanbod

Elke dinsdag van 09.30 – 10.30 uur met als startlocatie dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5, in Beindsdorp. De eigen bijdrage voor Nordic walking bedraagt € 2,- per les, exclusief het kopje koffie. Je hoeft je van te voren niet aan te melden en ook zonder poles/stokken is de les goed te volgen.

Nordic walking 5-7 km elke dinsdag

Datum Tijd
1 sep 09:30 tot 10:30 uur

Contact

Team Sportservice Haarlemmermeer
Yaël Goudsmit
E-mail: ygoudsmit@teamsportservice.nl
Telefoon: 023-2055500

Verzamel locatie
Dorpshuis Het Eiland
Rietkraag 5
2144 KA Beinsdorp

Inschrijven