Zeker Bewegen

Zeker Bewegen

Cursus Zeker Bewegen

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven. Ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven word je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De cursus Zeker Bewegen zorgt ervoor dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen.

Tijdens de lessen gaan we in groepsverband aan de slag om fitter en soepeler te worden. Daarnaast werken we aan het thema valpreventie. “Bewegen is gezond, daar bestaat geen twijfel over. Door er vroeg bij te zijn, kunnen we een hoop valletsel voorkomen. Daarom starten we deze cursus”, aldus coördinator Daphne Tervelde. Jaarlijks belanden 88.000 ouderen na een struikelincident op de eerste hulp. Uit onderzoek blijkt dat personen die regelmatig bewegen, 50% minder kans hebben op valletsel.

We werken in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wat je tijdens de lessen leert is meteen toepasbaar in dagelijkse situaties. Daphne Tervelde heeft zelf een judo achtergrond en is zeer ervaren op het gebied van Zeker Bewegen. Meld u aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten.


Locatie

De lessen Zeker Bewegen worden gegeven op dinsdagen van 10:00-11:00 bij judo Yushi, Lucas Bolsstraat 7, Nieuw-Vennep. 

 

Meer informatie en aanmelden

Kosten zijn 40 euro voor een 10 weekse cursus. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij Daphne Tervelde via dtervelde@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00. Trek gemakkelijke (sport)kleding aan.

Zeker Bewegen elke dinsdag

Datum Tijd Locatie
1 jun 10:00 tot 11:00 uur Judo Yushi
Lucas Bolsstraat 7
2152CZ Nieuw-Vennep

Contact

Team Sportservice
Daphne Tervelde
E-mail: dtervelde@teamsportservice.nl
Telefoon: 023-2055500