Webinar m.b.t. corona

Webinar m.b.t. corona

Webinar corona & de sportvereniging 

Het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen. Hoe hou je de club overeind, nu door de maatregelen de inkomsten stagneren, maar veel kosten doorlopen? Gelukkig zijn er inmiddels nieuwe richtlijnen en is gezamelijk sporten voor de jeugd, onder voorwaarden, weer mogelijk.
Het is voor verenigingen belangrijk om vooruit te kijken en de financiële gevolgen van deze crisis onder de loep te nemen. Er zijn immers verschillende noodfondsen en maatregelen geopend waar ook verenigingen eventueel aanspraak op kunnen maken.  

 

Verenigingsadviseurs van de Team Sportservice kantoren Aalsmeer, Haarlemmermeer, Heemstede, Kennemerland, Uithoorn en Zandvoort zetten daarom gezamenlijk de belangrijkste maatregelen en tips voor sportverenigingen op een rij in een interactieve webinar!

Het webinar bestaat uit een algemeen informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarin verenigingen en sportaanbieders vragen kunnen stellen. Voor specifieke vragen zijn de lokale verenigingsondersteuners beschikbaar.


De volgende verenigingsondersteuners zullen aan het webinar deelnemen:
Aalsmeer - Rene Romeijn
Haarlemmermeer - Wouter van der Vegt
Heemstede - Lisette van Dee
Kennemerland - Joyce van Tunen
Uithoorn - Nick Braakman
Zandvoort - Wouter van der Vegt

Tevens sluit Peter van Aart aan bij het webinar. Peter is juridisch specialist bij Team Sportservice en Sportkader.

Het webinar is online en vindt plaats op donderdag 30 april van 17:00uur tot 18:00uur.
Na aanmelding ontvangt u automatisch een link waarmee u de webinar online kunt volgen.

 

Tijdens het webinar wordt er verwezen naar de checklist van het NOC*NSF. U kunt die checklist via deze LINK alvast bekijken. Mocht u vooraf al vragen hebben over onderwerpen op deze lijst, dan kunt u die bij het inschrijfformulier alvast noteren.

Dank Team Sportservice.

Webinar corona & de sportvereniging


Aantal open plekken: 23
Datum Tijd Locatie
30 apr 17:00 tot 18:00 uur Online webinar